M14 krijgt DHC Overpelt op bezoek

Afgelopen zaterdag kreeg een sterk afgeslankt Meeuwen, dat het zonder wisselspelers moest doen de jonge garde van DHC Overpelt over de vloer.

Om toch wat krachten te sparen werd de verdediging lichtjes aangepast en kregen de meiden energiezuinige aanvalsopdrachten.
De eerste helft ging gelijk op. Meeuwen ontbrak aan vechtlust en enthousiasme en Overpelt profiteerde hier volop van en kon op voorsprong komen. Net voor de rust kon Meeuwen de schade toch beperken en kwam het met een doelpunt op voorsprong door onze insnijdende hoeken. Ruststand: 11-10.

In de rust werden de kopjes leeggemaakt en werden we er aan herinnerd dat handbal toch vooral het leukst is als je er volledig voor gaat. En met het nieuw enthousiasme kwam er een nieuw Meeuwen op het veld. Er werd gevochten voor elke bal in verdediging en in aanval werden de kansen met overtuiging aangegaan. Overpelt kon in de tweede helft nog 3x tot scoren komen en onze meiden zette de wedstrijd volledig naar hun hand. Eindscore: 20-13.

Over enkele weken gaan we opnieuw de strijd tegen dit Overpelt aan. En hopen we de competitie met een overwinning af te sluiten.

Ellen (D), Esther (3), Maud (5), Rayna (2), Mart (3), Febe (1), Lize (6)