M16 gekwalificeerd voor VHV M16 competitie A

Afgelopen weekend kwalificeerde ons M16-team, onder leiding van nieuwe coach Bart Vervecken zich voor de VHV M16 A. Tijdens het kwalificatietornooi namen ze het op tegen Apolloon Kortrijk en Achilles Bocholt.

De vlotte overwinning tegen Kortrijk, waar de score 2 -13 werd, gaf hen moed om het tegen de mede-Limburgers op te nemen. Bocholt gaf echter niets cadeau en na een spannende 20 minuten eindigde de wedstrijd op een gelijkstand: 7-7. Het doelpuntensaldo zou uitmaken wie er door zou gaan als winnaar. Meeuwen trok aan het langste eind en speelde de kruisfinale tegen HBC Izegem.
De zeelucht bracht gaf de Izegemse meiden echter geen superkrachten en onze dames wonnen dan ook met overtuigende cijfers: 2-8. Doel bereikt! Met volle goesting zullen ze tijdens het seizoen strijden voor een plaatsje in de VHV-finale.

Vanuit het thuisfront werd alles op de voet gevolgd door de trouwe supporters!