VHV-tornooi: HC Uilenspiegel – M16

In het begin gingen we gelijk op tot de 19e min. Nelle opende de match met een pracht van een goal. Het spel liep heel snel, tegenaanval na tegenaanval, maar ook bij de andere ploeg lag het hen wel. Gelukkig hield onze topkeepster Ellen de meeste shots tegen. We speelden vaak ons aangeleerd nummertje waardoor er een aantal goals kwamen, maar de verdediging van Uilenspiegel was sterk dus soms lukte het niet altijd om door hun stevige verdediging te geraken. Onze verdediging was sterk, dat zag je wel aan de gele kaarten die we hadden gekregen. jammer genoeg werd er niet altijd goed gecommuniceerd waardoor er soms wat gaatjes kwamen in de verdediging en liep Uilenspiegel er vlotjes door. Zo kwamen zij ook aan de punten en daarna liep het gelijk op en scoorde Rayna, Kyara en Febe nog. Maar uit de eindscore bleek toch dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Eindstand 7-5.
Na 10 minuten gingen we weer van start met veel hoop dat we wonnen. Esther had het eerste doelpunt van de 2e match gemaakt. Daarna had iemand van Uilenspiegel gescoord waardoor het terug gelijk werd. Daarna had Maud gescoord en Lize en Kyara volgende ook met doelpunt te scoren. Toen het 3-4 voor ons was, kreeg Maud 2 minuten. Daardoor was de verdediging een beetje zoek en werd het 6-4 voor de thuisploeg. Nelle scoorde nog, maar het was helaas te laat. We verloren jammer genoeg met 8-5.