Voorbeschouwing DHCM – HC Brussels

Zaterdag 7 oktober 20u30. Deze datum staat, zoals alle wedstrijddatums, met rode stift in onze agenda geschreven.
Na het debacle tegen United Brussel HC, dat weliswaar met winst werd afgesloten, hoef ik jullie niet te vertellen dat hier veel meer op het spel staat dan onze positie in de rangschikking.
Het gaat hier om sportieve revanche! Het gaat hier om de eer! Het gaat …. om ons strijdershart, dat twee weken lang gebloed heeft van het slechte spel onzer Yellow Lady’s.

HC Brussels vinden we, na intens opzoekwerk, onderaan terug in de rangschikking.
Met 2 verliesmatchen en één wedstrijd minder gespeeld, staan ze op de voorlaatste plaats met 0 punten.
Toch zullen we deze ploeg niet moeten onderschatten.
De titelkandidaat van vorig seizoen staat ver beneden hun waarde gerangschikt en een gewond dier……

Het door kwetsuren geplaagde DHCM kon ondanks het mindere spel in de hoofdstad, toch vertrouwen tanken en kan door het vrije weekend en de harde trainingsarbeid weer orde op zaken stellen.

Een overwinning tegen de Brusselaars zal goed doen om met nog meer vertrouwen de verplaatsing naar Merksem (1ste plaats) te maken.

De winnaar is nu nog onbekend, er zijn dus redenen genoeg om massaal naar de sporthal van Meeuwen af te zakken. Ook krijgt u een antwoord op volgende vragen? Zal Lize opnieuw goed bij shot zijn? Wie zal de gigantische leegte die Lotte achterlaat op spelverdeler opvullen? Hanne Junior? Zal Kara voor de derde maal onder de lat staan? Hoeveel reddingen schudt Anke El Panthero dit keer uit haar lange Zuid-Afrikaanse Mouw?

ZATERDAG 7 OKTOBER 20u30, THE LADY’S HUMMEL ARENA!