VHV: M16 – A. Bocholt

VHV Meeuwen – Bocholt wedstrijd 1:

We begonnen de wedstrijd met veel spanning maar ook moed. Nore opende de match met het eerste doelpunt van Meeuwen. Een minuut later scoorde Esther en stond het 2-0. Door de slordige passen en de gaten in de verdediging scoorde Bocholt 2 keer en stond het gelijk met 2-2. Maud maakte een doelpunt in de 5e minuut, maar dat was niet genoeg want Meeuwen liet de moed zakken en Bocholt vocht terug en maakte nog 3 doelpunten. Bart was niet tevreden en vroeg een time-out om de meisjes wat op te kicken. Ze probeerde het goed te maken en Maud en Febe scoorde nog en de stand werd 5-6. Onze strijdlust was niet zo goed daarom dat we het niet meer gelijk konden houden. De eerste wedstrijd was gespeeld en we gingen rusten met een stand van 5-6.

VHV Meeuwen – Bocholt wedstrijd 2:

We begonnen goed aan onze tweede wedstrijd met 2 goals van Nore in de derde minuut. Een minuut later kwam Bocholt met een tegen goal, we gaven niet op en scoorden nog 5 goals en Bocholt nog 2. Zo stond het 7-3. Toen werd de verdediging slordiger, de gaten groter en kon Bocholt veel scoren. 5 Minuten later stond het 7-7 . Wij scoorden nog twee goals maar de verdediging liep niet zo goed en dus kon Bocholt nog 3 goals scoren. We verloren met 9-10.