VHV-tornooi: HC Schoten – M16

Zaterdag 25 november begonnen we ons vijfde vhv-tornooi in en tegen Schoten.
Bij de opwarming zagen we al dat dit een pittige wedstrijd ging worden. Na tien minuten stond het 3-3. Schoten kwam voor met 4-3 maar we bleven vechten en verdedigen!Helaas werd het al snel 9-3. We deden nog veel mooie individuele acties maar deze werden af en toe niet goed afgewerkt. Uiteindelijk scoorde Nore nog drie minuten voor het einde. De eindstand was 10-4.

Na tien minuten rust begonnen we terug met veel hoop aan een volgende wedstrijd. Het bleef lang 0-0 tot Nelle na zes minuten scoorde: 0-1. Deze voor sprong duurde maar even, want vijf minuten later was het al 1-1. Toch bleven we er voor vechten en dat loonde want na een minuut stonden wij terug voor. Niet veel later was het 2-2. We bleven terug lopen maar Schoten was sneller. Uiteindelijk werd het 6-2.

Het laatste wedstrijdje begon. Bart besloot eens wat uit te proberen. In verdediging deden we een 4-2 en in aanval werd iedereen eens op een andere positie gezet. Dit lukte behoorlijk goed. Na twaalf minuten scoorde Maud de eerste voor Meeuwen. Het was 2-1 en nog geen twee minuten daarna scoorde Febe: 3-2. Maar Schoten scoorde ook. Daarna deed Lize een mooie actie en werd het 4-3. In de paar laatste seconden scoorde Cara nog een keer door een mooie schijnbeweging. Uiteindelijk werd het 6-4.