DHC meeuwen neemt VHV-punten in Limburgse klassieker tegen Bocholt

De eerste wedstrijd: Vol spanning en stress begonnen we vlot aan hun eerste wedstrijdje tegen Bocholt. In de eerste minuut toonde Febe dat kon scoren.
Helaas liet Bocholt dat niet gebeuren en scoorde onmiddellijk tegen. Zo zaten we elkaar de hele tijd op de hielen tot op de negende minuut.
Het stond 3-3, maar onze verdediging was niet optimaal waardoor er verschillende doelpunten binnen kregen. Zo eindigde deze wedstrijd op een stand van 8-4 voor Bocholt.

Na de eerste wedstrijd lieten we ons niet meer doen en gingen voor de winst! Alweer opende Febe de wedstrijd met een mooie tegenaanval. En Bocholt kon dat weer niet laten en scoorden ook. We waren hevig en in vorm, de adrenaline stroomde door ons lijf. Soms waren we iets te hevig waardoor Nore 2 minuten tijdstraf kreeg. Bocholt kon ons volgen tot op de 8ste minuut. Meeuwen kreeg een boost en vloog tot op een scoren van 7-11.

Dit keer opende Lize de wedstrijd mooi met een doelpunt van op opbouwpositie. We begonnen deze wedstrijd met dezelfde mentaliteit als de vorige en begonnen weer volop te scoren. Net 3 minuten voor dat het wedstrijdje gedaan was, vroeg Bart een time-out en liet ons iets nieuws proberen. Het was niet zo een succes, maar we deden alsof het perfect werkte en leidde ze daardoor af. Bocholt kon ons dit wedstrijdje al helemaal niet meer volgen en lieten ons komen op een stand van 8-3. Volgende week spelen we uit tegen Bevo om 12u20. Supporters op post!