M16 wint thuis tegen de 3e in de stand! 

Deze zaterdag speelden we tegen BFC, de 3e in de stand. Vorige keer hadden we hier gelijk tegen gespeeld, dus we wisten dat het een bikkelwedstrijd zou worden.
We begonnen de wedstrijd zowel in aanval als in verdediging heel sterk. Door een mooie schijnbeweging kon Esther de score openen in de zesde minuut. Nore volgde en maakte in de zevende minuut een doelpunt vanop pivot. De tegenpartij kon in de eerste acht minuten niet tot scoren komen. Wij bleven scoren, maar ook de tegenpartij kon steeds meer ballen in het doel plaatsen. Ruststand: 8-4.
De tweede helft werd weer geopend door Esther met een mooi shot vanop rechter opbouw. De rest volgde en onze score liep snel op. Mooie acties in aanval en ook het lopen van onze nummertjes lukte goed. Ook de tegenpartij kon nog een aantal keer tot scoren komen, maar niet genoeg om de Meeuwenaars te kloppen. Eindstand: 16-12. We staan nog steeds in polepositie met nog 3 speeldagen te gaan.