HC Bevo – M16

Vandaag speelden we tegen Bevo. We wisten dat deze ploeg als laatste in de rangschikking stond, maar toch hebben we met een sterke intensiteit de wedstrijd gespeeld.
Maud opende de wedstrijd met een mooie goal vanop de negen meter. De voorsprong liep snel op in de eerste vijf minuten tot 0 – 5, maar daarna stokte de machine. Zeven tot acht minuten lang werd er niet meer gescoord en belandden onze ballen allemaal op de handen van de keeper of boven de goal. Toen kwam Kyara op het veld en scoorde een aantal keer vlak achter elkaar. Zij kon de rest van de ploeg ook weer aan het scoren brengen en zo was de ruststand 3 – 12.
We begonnen de tweede helft met een aantal slordige passen en veel balverlies. Maar door wat loopsystemen uit te proberen die we deze week op de training hebben aangeleerd, kwamen we toch weer een tot scoren. Eindstand: 8 – 26.