Start seizoen ’18-‘19

Onze dames zijn zich al enkele weken in het zweet aan het werken onder leiding van Dana Fripon. Zij neemt dit seizoen de touwtjes in handen als T1 na het vertrek van Frank Torfs. Heel wat vaste waarden blijven trouw aan de Mieverse kleuren en ook Lotte Schouteden en Kathleen Maesen vervoegen het team opnieuw na een zware blessure. Daarnaast komen Marleen Tijskens en Tine Segers de rangen versterken. Welkom!

Bij de jeugd zijn we weer goed vertegenwoordigd.
Bart Vervecken zet zijn elan verder met de meiden die zich dit jaar mogen bewijzen in de M16-competite en in de B-jeugd. De talentvolle groep bleef compleet en kan dus verder groeien tot de volgende succesvolle DHCMgeneratie.

In ons M14-team waait een nieuwe wind. De jonkies, die allemaal overkomen van de M12a-groep, worden dit jaar gecoacht door Lindsey Neyens die de draad weer oppikt na een seizoen bevallingsrust. Zij vertegenwoordigen onze kleuren in de RCL M14 waar ze hun kunsten kunnen tonen.

Opnieuw 2 ploegen in de M12-reeks. De groentjes van vorig seizoen worden nu de ervaren rotten in de M12a-groep waar ze onder de vleugels van Daphne Croonen de Nederlanders een poepje gaan laten ruiken in de D-jeugd.
De dametjes van het geboortejaar 2008(!) gaan dit seizoen proeven van het handbalspel op een groot veld. Kathleen en Jannick nemen samen met de speelster de uitdaging aan en vormen samen onze nieuwe M12b-groep.

De speelstertjes van de M10 sluiten dit seizoen aan op de training van de M12b. Zij gaan spelplezier opdoen op de RCL-tornooitjes.

Bij onze M8 mogen we heel wat nieuwe gezichtjes verwelkomen. Niet alleen nieuwe speelstertjes komen de sfeer opsnuiven van het spannende handbalspel ook trainster Mirthe Deckers slaat samen met de meisjes een nieuwe weg in.

We wensen iedereen veel spelplezier en de Dames ook veel punten toe!