Limmid krijgt M17 op de knieën

Op zaterdag 19 januari speelde de M17 hun tweede wedstrijd in de nieuwe poule. Limmid, de derde in de stand, kwam naar Meeuwen en al vlug was het duidelijk dat de Nederlandse dames gebrand waren op een overwinning. De wedstrijd begon met éénrichtingsverkeer in het voordeel van de bezoekers. Hun snel en aanvallend spel bracht onze verdediging regelmatig in de war en aan de overkant lukte het ons maar niet om te scoren. Menig doelpogingen werden onschadelijk gemaakt doordat we recht op de keepster gooiden of gewoon de bal niet binnen het kader kregen. Na 15 minuten stond Meeuwen  terecht achter, 2-6. De daaropvolgende 10 minuten wisten we nog maar één keer te scoren terwijl Limmid nog twee keer kon profiteren, 3-8. Gesproken van een complete off-day.

In de tweede helft was er helaas geen mooier wedstrijdbeeld, want ons scorend vermogen was zoek. Daarbovenop veel individuele foutjes die onmiddellijk werden afgestraft. Pijlsnel ging het van 3-8 naar 5-14 en was de wedstrijd uiteraard gespeeld. Tegen het einde sloeg de motor wel even aan en krabbelde we stelselmatig terug naar een eindstand van 11-18. Na onze onverslagen zegereeks staan we nu hopelijk terug met de voetjes op de grond. Volgende week zaterdag 26 januari geven we om  14u50 thuis partij tegen de leider Rapiditas. Supporters op post! @DHCM