M17 te sterk voor voltallig Pelt.

Tijdens de krokusvakantie stond er voor de M17 een moeilijke opdracht op het programma. Overpelt kwam op zaterdag 9 maart om 14u50 partij geven aan een gehavend Meeuwen. Cara liet haar geweten zuiveren tijdens een rencontre met de Paus, Mart vond mentale rust in de Ardennen en Maud liet menig skiƫrs vallen op de skipistes. Met acht frisse dames, in tegenstelling tot vorige week na het feestje van Nelle, waren we klaar voor een Limburgse clash.

Nelle mocht de score openen, maar al snel maakte Overpelt gelijk. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar steeds was het geel-blauw dat een kloofje kon slaan, 6-3 na 15 minuten. Ondanks onze beperkte wisselmogelijkheden bleven we handballen in vijfde versnelling dat zich uiteindelijk resulteerde in een voorsprong van vijf doelpunten, 11-6 ruststand. In de tweede helft was het vooral Pelt dat nu een versnelling hoger speelden dan ons. Overpelt demareerde terwijl wij ons tempo even moesten drukken. Ze kwamen terug tot op drie doelpunten, maar in deze laagscorende partij waren het de late treffers van Nore, Kyara en Lize die ons de geruststelling gaven. Overpelt wist niet meer te scoren waardoor de wedstrijd eindigde op 18-11. DHCM boekt in deze nieuwe reeks al zijn zesde overwinning in zeven wedstrijden. Volgende week zaterdag 16 maart spelen we in eigen hal tegen Tremeg om 16u15! Supporters op post!

Speelsters: Nelle (4), Nore (4), Rayna (1), Ellen, Esther (3), Kyara (4), Febe (1), Lize (1).