Bocholt maatje te sterk voor M14

Dat de geduchte tegenstander Bocholt een hele boterham ging worden, had Meeuwen al in het achterhoofd. Tijdens deze wedstrijd moesten onze dames hun eigen spel spelen, proberen stand te houden tegen de groene furies en zo vertrouwen tanken voor de wedstrijden tegen gelijkwaardige tegenstanders.

Het sterke en snelle Bocholt maakte het Meeuwen meteen moeilijk. De verdediging stond niet voldoende sterk om dit groene geweld te stoppen waardoor Bocholt veel shots kon afwerken vanop de 6m. Meeuwen liet zich niet kennen en kon aanklampen tot de 5e minuut. Dan moest het zijn greep lossen door enkele balverliezen en shots die kracht en richting misten. Bij het eindsignaal van de eerste helft keek Meeuwen tegen een achterstand van 10-5 aan.

Dit keer bij Meeuwen geen enkele speelster die het kopje liet hangen maar een ploeg die er nog alles voor wil geven. De eerste 6 minuten kreeg Bocholt nog ruimte om zijn voorsprong te vergroten: 14-6. Vanaf dan beet Meeuwen zich als een echte pitbull vast in de kuiten van Bocholt. De aanvallen van Bocholt werden in de kiem gesmoord en Meeuwen kon via mooie acties tegenscoren. Een mooi schouwspel voor onze supporters die met volle teugen genoten van dit klasse handbal. Op deze manier verloor Meeuwen de 2de helft maar met 1 doelpuntje. (12-11). Helaas had Bocholt zijn voorsprong al te ver uitgebouwd om nog in te kunnen halen. Eindscore: 22-16

Bij deze wedstrijd lieten ook de tafelofficials hun talenten zien als leerlingen van Merlijn want op magische wijze werden er op het wedstrijdblad nog 2 extra doelpunten toegekend in het voordeel van Bocholt waardoor de officiƫle score vast staat op 24-16.

Zaterdag 16/03 om 13u30 krijgen we St-Truiden op bezoek in eigen huis. Supporters op post!