M14 verpletteren Bilzen

250g preparé a.u.b.!
Vanaf nu staan alle speelsters 3 uur voor de wedstrijd aan te schuiven bij de speciaalzaak ‘slagerij Cornelissen’ te Peer. Of zijn preparé enkel uit puur vlees bestaat is voor ons nog een vraag, maar krachtvoer voor onze topatleten is het zeker wel.
Opnieuw konden onze meiden de punten in eigen zak steken na een partijtje handbal in Bilzen.

Tromgeroffel door de supporters van Bilzen tijdens de laatste aanwijzingen, moest de trainster van Meeuwen onverstaanbaar maken, maar met zo een stem als een klok (die bijna boven het rumoer van de M17 op de donderdagtraining uitkomt) kregen ze haar niet uit het lood geslagen.

De scheidsrechter floot de wedstrijd aan en direct werd het tempo door Meeuwen bepaald. Snel spel en tegenaanvallen waren de rode draad doorheen de wedstrijd. Maar zo snel als we liepen, lieten we ook onze ballen vallen. Hierdoor konden mooie acties niet tot een goed einde gebracht worden. Toch trok Meeuwen aan het langste eind en konden we gaan rusten met een 1-4 voorsprong. Een uitslag die eerder te verwachten valt bij een voetbalwedstrijd.

Voor de 2de helft wisselden de ploegen van kant en met de wind in de rug werden de tegenaanvallen nog sneller gelopen. Dit is trouwens een hele prestatie als je weet dat we maar 8 speelsters hadden waarvan er ‘s vrijdags nog eentje aardig ziek was. Door deze ‘spannende’ wedstrijd kwamen er ook wat vonken in het publiek vrij. Voor één Meeuwense supporters met een blauwe trui dreigde er zelfs een sporthalverbod. Of dit verbod aan het juiste adres werd gelinkt, laten we in het midden.
De geel-blauwen bleven voor elke bal gaan en waren ook niet van plan om Bilzen maar 1 duimbreedte toe te geven. Deze inzet zorgde ervoor dat Bilzen nog maar 2 x tot scoren kon komen. Erg veel heeft de trommel dus niet meer geroffeld… Resultaat:

Als we de balverliezen mogen weg dromen zagen we een Meeuwen dat sterk gegroeid is in zijn spel met en verdediging die stond als een huis. Voeg hier nog uitstekend keeperswerk aan toe dan staat er een Topteam voor onze neus.